09-04-2020

Aanmelding/oriëntatie SBO Toermalijn

Beste ouders en verzorgers die zich oriënteren op SBO Toermalijn,

In de periode van maart tot en met de zomervakantie vinden er altijd veel verwijzingen plaats naar het speciaal basisonderwijs (SBO). Voor velen van u is een verwijzing naar het SBO een spannende stap en u wilt zich hier natuurlijk goed op voorbereiden. Het is begrijpelijk dat u graag een rondleiding wilt door de school en u heeft vast ook vragen waar u graag antwoord op wilt krijgen.

Voor ons is het belangrijk om tijdig te weten welke leerlingen wij gedurende het schooljaar of in het nieuwe schooljaar welkom mogen gaan heten, zodat we de start op school goed kunnen voorbereiden.

In de huidige tijd, waarin de scholen zijn gesloten voor het onderwijs, loopt het aanmeldproces gewoon door.

Als u uw kind wilt aanmelden, vragen heeft, een rondleiding wilt of advies, dan kunt u zich melden via toermalijn@primenius.nl  Er wordt vervolgens contact met u opgenomen door de directeur van SBO Toermalijn om het proces met u af te stemmen.