05-03-2019

Inloop koffie-uurtje, dinsdag 4 juni

Zoals op iedere school zijn ook op Toermalijn veel ouder(s)/verzorger(s) die heel betrokken zijn bij de school. De meeste ouder(s)/verzorger(s) brengen nu dagelijks zelf hun kind naar school, denken en helpen mee bij activiteiten, ergeren zich aan hondenpoep of de verkeerssituatie, hebben gewoon een vraag waarom iets wel of juist niet gebeurt, enz., enz.

Het zou jammer zijn wanneer die vragen, wensen, ideeën of ergernissen buiten de school of bij het hek blijven hangen. Want dan komt er geen antwoord of actie.

En daar willen we graag wat aan doen! We willen tenslotte een laagdrempelige school zijn waarin ouder(s)/verzorger(s) gehoord worden en waarin ouder(s)/verzorger(s) en team elkaar snel en goed informeren.

Iedere eerste dinsdag van de maand, van 08.45 tot 09.45 uur,hebben we daarom een inloop koffie-uurtje. Afbeeldingsresultaat voor kopje koffieU bent op die tijd van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Tegelijkertijd kunt u uw wensen, ideeën, vragen e.d. delen met de directeur.