Verkeer

De school is een regioschool. Dit betekent dat veel van onze leerlingen van buiten Emmen komen. Sommigen van hen maken gebruik van leerlingvervoer.

Ondanks het feit dat de school aan een kleine weg staat is de verkeersveiligheid niet optimaal. Om die reden houden we aan het eind van de dag toezicht bij de uitgang van de school. Samen met de taxichauffeurs zorgen we er voor dat de leerlingen, die met een schoolbus of taxi vervoerd worden, veilig kunnen instappen. In de Sparrenlaan is er geen eenrichtingverkeer. Wij vragen daarom aan ouder(s)/verzorger(s), wanneer u uw kind aan het eind van de dag zelf komt ophalen van school, de Sparrenlaan in te rijden vanaf de kant van de Boermarkeweg/ Wolfsbergenweg. Onze ervaring is dat het daardoor een stuk overzichtelijker en daardoor veiliger is.